BSV Produkter - Vi kan bult med 20 års erfarenhet
empty
empty


Vi & produkterna Kromad bult

Med över 20 år i branschen och en kundkrets som sträcker sig landet runt kan du vara säker på att vi levererar det du vill ha. Vi har lärt känna både våra produkter och kunder under årens lopp och leverarar alltid kvalitét till bästa möjliga pris!


Vi säljer även verktyg I vårt sortiment hittar du bland annat bult, mutter, skruv, gängstång, vagnsbult, fransk träskruv, Insexbult, expanderbult, M-gänga, Fin-gängad, UNC, UNF med mera. Vi säljer även verktyg och arbetskläder med mycket hög kvalitét.


Vi säljer även verktyg De flesta känner igen oss under namnet Bultbussen. Flera gånger per år åkte vi landet runt med våra fyra bussar ombyggda till butiker. Vi stannade några timmar på varje plats och sålde våra varor direkt till kund.

Det var ett populärt koncept och vi lärde känna varje kund. Men på grund av stigande dieselpriser och tyngden av att ständigt vara på resande fot valde vi att rikta om verksamheten.

Idag säljer vi främst via telefon och internet till samma låga pris som vi alltid haft. Vi har också en butik i Åkersberga norr om Stockholm. Välkommen!
» Karta & adress

Bilder från förr:
Foto 01 Foto 02 Foto 03 Foto 04 Foto 05 Foto 06 Foto 07 Foto 08 Foto 09